Case

VL

Danmarks største netværk

Billede fra CFF generalforsamling

Udfordring

I mange år, har Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) brugt GO Mobile og vores event app, til deres store årlige konference, VL Døgnet. En konference, hvor netværkets medlemmer samles til interessante oplæg med spændende talere og masser af netværk.

VL ville gerne samle al VL information et sted og gøre det nemmere for medlemmerne at have en oversigt over møder, arrangementer og nyheder.

Sådan løste vi det

VL er nu gået skridtet videre og har fået lavet deres egen VL Forum app, som er VL intranet på mobilen. Et samlingspunkt for alle netværkets medlemmer, hvor medlemmerne har deres netværksmøder samlet, alle arrangementer fra VL og VL Nyheder.

Resultat

VL har fået deres VL Forum app, der samler de vigtigste intranetfunktioner i app’en og samtidig kan bruge app’en til deres arrangementer, hvor VL kan vise deltagere, talere og få spørgsmål ind fra deltagerne.

Ønsker du at vide mere om GO Mobile? Så er du velkommen til at booke en demo, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læse om flere at vores cases. Du kan selvfølgelig også bare ringe til os eller bruge kontaktformularen herunder.

Herunder kan du booke en demonstration. Angiv et par tidspunkter, hvor du har ca. 30 min til en demo, så kontakter vi dig for sammen at finde et tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Vi sigter mod at udsende et nyhedsbrev en gang i kvartalet, så vi kommer ikke til at spamme dig alt for meget.

Om virksomheden

Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) er det førende danske non profit netværk for C-suite executives – virksomhedsledere, bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsejere, politiske ledere og opinionsdannere.

Virksomhedens formål er at fremme kendskabet til og forståelsen for moderne ledelsesprincipper og derved bidrage til økonomisk fremgang, sociale fremskridt og almindelig højnelse af levevilkårene i vort land.

Virksomheden faciliterer 120 VL grupper fordelt over hele landet.

Tejs
TejsPartner
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan vi løste opgaven.
Øvrige cases