Case

Cystisk Fibrose Foreningen

[/fusion_builder_row]

Allerede inden coronaen ramte, afholdt CFF digital generalforsamling.

Billede fra CFF generalforsamling

Udfordring

Medlemmerne af CFF kan ikke alle møde op til generalforsamling grundet deres sygdom. Derfor er generalforsamlingen hvert år afholdt som et hybrid event, hvor nogle deltager fysisk og andre virtuelt foran computeren.
Det kræver, at der kan stemmes sikkert på de opstillede kandidater og til vedtægtsafstemninger – uanset om deltagerne sidder virtuelt foran skærmen eller er fysisk tilstede.

Sådan løste vi det

Generalforsamlingen blev live streamet så alle CFF medlemmer kunne deltage virtuelt.
For at give deltagerne overblik over generalforsamlingen og sørge for en sikker afstemning, valgte CFF at gøre brug af GO Mobiles event app.

Der blev udsendt mails via eventplatformen til alle deltagerne med information om generalforsamlingen og link til download af app.

Til selve afstemningerne, havde CFF valgt at gøre brug af både app’ens ‘afstemningsmodul’ til at stemme for eller imod de opstillede forslag og ‘Kandidat afstemningsmodulet’ hvor alle stemmeberettigede deltagere kunne afgive deres stemme på en af de opstillede kandidater til bestyrelsen.

Kandidaterne skulle have mulighed for at stille op som kandidat helt op til afstemningen, hvilket skete direkte i app’en.

Resultat

CFF fik afholdt deres generalforsamling virtuelt, hvor der kunne opstilles kandidater og stemmes herpå.

Hvor generalforsamlingen de tidligere år, havde været et hybridmøde med få fysisk fremmødte, blev det grundet Corona kun afholdt virtuelt over ZOOM.

Ønsker du at vide mere om GO Mobile? Så er du velkommen til at booke en demo, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læse om flere at vores cases. Du kan selvfølgelig også bare ringe til os eller bruge kontaktformularen herunder.

Herunder kan du booke en demonstration. Angiv et par tidspunkter, hvor du har ca. 30 min til en demo, så kontakter vi dig for sammen at finde et tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Vi sigter mod at udsende et nyhedsbrev en gang i kvartalet, så vi kommer ikke til at spamme dig alt for meget.

Om virksomheden

Cystisk Fibrose Foreningen arbejder for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår

Hvilke produkter brugte vi

Afstemningsmodul, Kandidat modul, Tag ordet, EVENT BASICS

Tejs Bautrup
Tejs BautrupPartner
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan vi løste opgaven.